tisdag 22 februari 2011

Knappt 5 månader

Det är med viss förskräckelse jag måste konstatera att vi inte ens har 5 månader kvar här i Sydafrika... Vi har inte bokat några flygbiljetter, men vi kommer troligtvis att flytta hem någon gång mellan 10-15 juli. Hyreskontraktet på huset går ut den sista juni, och jag måste erkänna att jag redan nu funderar mycket över vad som ska med hem, vad som ska handlas m m. Snart kommer hösten här i Sydafrika och då kommer det säkert kännas lite lättare att planera för och se fram emot hemflytten.

Innan vi kommer så långt, ska vi dock försöka hinna med en hel del roligt. Imorgon flyger familjen Rehnman till Kapstaden och vi träffar dem där sent på torsdag kväll. Det blir en långhelg i Kapstaden och Hout Bay.

Vi håller också på att planera för en längre resa till Victoriafallen, Botswana och Namibia i slutet av april. Vi kommer att resa med familjen Wincent och vara borta drygt 2 veckor. Det ska bli riktigt kul och något vi sett fram emot länge!
Miriam

3 kommentarer:

Gabriella Kruger sa...

Då kanske vi ses i Hout Bay på söndag! Vi ska dit med min syster med familj. Det blir Fishermans Basket på Wharfside Grill Restaurant på Mariners Wharf, mys på stranden och förmodligen ett besök på Lions Craft marknad.

Jennie Wincent sa...

Japp, vi ser fram emot det med. Ha det så bra i Cape och Miriam, se till att komma hem med en Mielie- bag nu!

Kram/ Jennie

Miriam sa...

Gabriella, det skulle vara jätte kul att träffas! Jennie, en Mielie bag ska det bli!