lördag 24 december 2016

Jul i vårt hus


Lagom till jul, levererades vårt efterlängtade middagsbord och stolar! Vi beställde möblerna för ca 8 veckor sedan och fick reda på att det skulle ta ca 6 veckor, eftersom bordet tillverkas efter önskade mått. I ca 2 veckors tid har jag haft kontakt med möbelfirman för att höra om vi kunde räkna med leverans före jul, vilket de bekräftade. Leveransen bokades sedan till igår morse den 23:e december, vilket passade bra eftersom vi skulle ha gäster igår kväll. När bordet inte hade kommit vid 17-tiden hörde jag av mig till dem och fick höra att det var på väg.. Gästerna kom 18:30, men inget bord. Vid 20-tiden kom bordet och skulle bäras upp för de 20 våningarna... Middagen fick avnjutas från balkongbordet, men till julaftonsfrukosten idag kunde vi inviga vårt nya bord.

Svensk hushållsost, tänk att något vi tar för givet hemma kan vara så gott! Jullyx, undrar hur länge den varar?

När jag hade varit ute med Nelzon imorgon, fick vi detta levererat av våra närmaste (tror vi) svenska grannar! Grötlunch, mums!

Och en liten stund senare fick vi ytterligare en leverans från en snäll kollega. Sötaste jultårtan någonsin!

Så underbart med denna omtanke när det är jul och vi alla har lite hemlängtan! TACK!

Vi har tillbringat förmiddagen vid poolen och nu efter julgröten ska vi strax gå på en promenad i parken innan vi åker iväg och äter julmiddag på en grillrestaurang. En riktigt God Jul önskar vi er alla!!




Inga kommentarer: