måndag 19 september 2016

En helg i São Paulo

Här kommer lite bilder från en helt vanlig helg i São Paulo. Förutom barnens sportaktiviteter och kalas har vi ägnat oss åt promenader, museumbesök, restaurangbesök och lite shopping.
Igår eftermiddag åkte Axel och jag till MASP (Museum de Arte de São Paulo). Museet ligger i en modern byggnad i betong och glas och rymmer många av historiens mest kända konstnärer.




Tyra och Ivar ska åka på klassresa tidigt imorgon bitti (måndag). Tyra ska åka till Lencois Maranhenses och Ivar ska åka till Minas Gerais, båda är resor vi gärna skulle vilja göra. Vi har inte hunnit se oss om i landet så mycket och är inte så lite avundsjuka på Tyra och Ivar att de ska åka ut och resa.

I eftermiddags åkte Tyra, Ivar och jag iväg för att försöka handla lite saker som behövdes till klassresan - en ny bikini, en keps, solglasögon, lite nya sommarkläder stog på inköpslistan. Två shopping malls och fyra timmar senare kom vi hem med en bikini, en keps och ett par shorts. Det känns som det är mycket mindre utbud än hemma och att allt kostar ganska mycket mer, eller så vet vi bara inte vart man ska åka och handla.

Inga kommentarer: