fredag 12 augusti 2011

Sollentunabor

Idag fick vi äntligen hämta ut nycklarna till vår lägenhet i Sollentuna. Vi har haft 4 bra veckor i sommarsverige (och några dagar i Danmark), även om vädret inte alltid varit det bästa. Efter en vecka i Jönköping, hälsade vi på Helena Lidén i Mellbystrand, varit några dagar i Karlskrona, tillbringat 2 veckor i sommarstugan på Listerlandet samt gjort ett besök på Legoland tillsammans med familjen Renman.

Nu är vi dock ganska trötta på att leva ur resväskorna och det ska bli skönt att flytta in i lägenheten. På måndag kommer våra saker som varit magasinerade i Sverige och i slutet av nästa vecka kommer förhoppningsvis vår frakt från Sydafrika. Under tiden bor vi ett par nätter på hotell.

Vi trodde inte att vi skulle få tillgång till lägenheten förrän på måndag, så det är lite av en bonus att vi fick nycklarna redan idag. Nu kan vi ägna helgen åt att packa upp resväskorna, fylla skafferiet, bygga ihop våningssängen vi ska hämta på Mio imorgon m m. Lägenheten är fin, men ganska liten. Det kommer att bli stor skillnad jämfört med huset i Sydafrika!

1 kommentar:

monwall sa...

Lycka till i Sverige!
Jag förstår att det är jobbigt att bo i kappsäck med fyra barn.
Eftersom Bosse ännu inte fått arbetstillstånd (lämnades in i feb.)i SA så har vi bestämt oss för att ge upp. Jag har fått arbete på en skola ganska nära där vi bor i Göteborg. Jag börjar på måndag, det ska bli spännande efter ett uppehåll på tre år.Bosse söker jobb men har ännu inget på gång. Hur går det för dig?

Hoppas ni kommer att acklimatisera er.
Hälsningar
Monica